Als je op social media scrollt dan zie je duizenden foto’s en alleen diegene die eruit springt blijf je op hangen. Zo werkt het gewoon, dus je foto’s zijn heel erg belangrijk. 

Social media is gericht op foto’s. De foto trekt als eerste een nieuwe volger of klant aan. Daarna pas de tekst. Jarenlang hebben wij ons dan ook bezig gehouden met professioneel leren editen. Nu hebben we het eindelijk onder de knie en om jouw tijd te besparen hebben we verschillende presets gemaakt.

Je hebt dus GEEN kennis nodig, het kost amper tijd & het scheelt je veel geld.

Een editor betaal je per bewerkte foto en met onze presets kun jij het zelf en kun je dus voor een eenmalig bedrag de rest van je leven professioneel je foto’s bewerken. 

Wil je meer volgers, meer klanten, meer interactie, meer bereik? Om wat voor reden dan ook? Dan hebben wij de oplossing voor jou!

Het geheim zit hem in…

Overal op social media zie je geweldige foto’s voorbij komen die iedereen erg aanspreekt. Vaak hebben die mensen of bedrijven veel volgers. Maar hun foto’s zien er alleen maar zo uit, omdat ze bewerkt zijn. Het geheim zit hem in het editen. Alle foto’s worden eerst bewerkt voordat ze geplaatst worden. Iedereen wil leren editen zoals de professionals, want een goede foto zorgt ervoor dat mensen worden aangetrokken tot jouw account. Dus wil jij je social media kanalen laten groeien? Dan heb je mooie, bewerkte foto’s nodig, waardoor mensen je account graag willen volgen. Onze presets zijn dan de ideale makkelijke & betaalbare oplossing!

Waarschijnlijk heb je je foto’s al wel eens geprobeerd te bewerken, maar leek het helemaal niet op wat je wilde bereiken. Daarbij kost het heel veel tijd en kennis om goed te leren editen. Editors vragen al gauw € 20 per foto, dus dat is ook niet te doen voor de meeste mensen.

Hierboven zie je een aantal voor & na foto’s. Als je de voor foto’s onbewerkt zou plaatsen, worden de meeste mensen er niet door aangetrokken. Plaats je een bewerkte foto’s dan springt je foto er meteen uit en trek je dus meer mensen aan. Vooral op Instagram & (blogger) websites werkt dit heel goed! Het geeft meteen een frisse en professionele uitstraling.

Met slechts één klik…

Nu hebben wij de oplossing voor je! Met onze preset pakketten kun je met slechts één klik je foto professioneel bewerken en komt je feed tot leven! Zo bewerk je al je foto’s net als professionele fotografen, influencers & bloggers, zonder dat je de kennis hoeft te hebben. Het bespaart heel veel tijd, geld & meer mensen worden aangetrokken tot jouw creatieve content. Zo transformeer je binnen no time al je social media accounts en laat je jouw herinneringen tot leven komen.  

Onze presets zijn voor iedereen die ervan houdt om foto’s te maken! Klanten van ons zijn bloggers,  webshops, ondernemers, fotografen, studenten, influencers, reizigers, maar ook huismoeders. Ze zijn echt voor iedereen die op zoek is naar een snelle en eenvoudige manier om professioneel te bewerken.

We hebben zeven verschillende preset pakketten gemaakt. De travel packs passen uiteraard ook hier in Nederland op je foto’s. Ze zijn allemaal anders, zodat je er altijd één vindt die bij je past. Je bekijkt ze allemaal in onze shop!

Nog wat vragen? Ga dan naar onze FAQ pagina of stuur een mail naar info@thecouplediaries.nl.

Je kunt ons ook volgen via Instagram

@the.couple.diaries 

@thecouplediariespresets