Wij zijn laatst uitgenodigd door het Chantaramas Resort om een paar nachten te komen slapen. Dat kwam goed uit, want we hebben de eerste week in het noorden doorgebracht van Koh Phangan en het Chantaramas Resort ligt in het zuiden. Het is een prachtig resort gelegen aan zee en zeker de moeite waard om hier te overnachten als je op het eiland bent. Vandaag vertellen we je er meer over!

PHOTO DIARY

Het Chantaramas resort heeft een openlucht restaurant met een geweldig uitzicht over zee. Tijdens het eten hoor je op de achtergrond het rustgevende geluid van de golven. Ze beschikken ook over een buiten zwembad gelegen aan het strand. Verder kun je lekker ontspannen in het welnesscentrum en op het zonneterras.

Het personeel is erg vriendelijk en het resort is heel schoon. Ze letten veel op de hygiëne en kleine details. Zo kwamen ze s’avonds bijvoorbeeld aan de deur met een klein schaaltje koekjes en een handgeschreven briefje waarop stond ” Good Night ”. Die kleine details, daar gaat het om vinden wij! De kamers hebben uitzicht op zee of op de grote tuin. Onze kamer had een jaccuzi op het balkon! Wat was dat heerlijk. Verder had de badkamer een ligbad & een aparte douche.

Je kunt via het hotel een scooter huren en erop uit trekken. In de buurt liggen veel leuke restaurants en bars. Op zaterdagavond heb je de ” Walking Street Market” , hier vind je allerlei kraampjes met kleding, sieraden en heerlijk eten.

Wij hebben een geweldige tijd gehad in het Chantaramas Resort! Wil je hier ook graag een keer verblijven? Boek via mijn link bij Booking.com en krijg 10% korting op je reservering!

Voor meer info check de website van Chantaramas Resort.

Je kunt ons ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube

Dit artikel is voortgekomen uit een samenwerking, lees hier onze disclaimer.