Wat als het leven geen sleur hoeft te zijn, maar je elke dag in je eigen droom kunt leven?

Deze vraag bleef ons achtervolgen tot we de keuze maakten om het daadwerkelijk te gaan doen! Wij zijn Dennis & Cynthia en komen uit Nederland ( Den Haag & Breda). Drie jaar geleden hebben wij elkaar ontmoet en sindsdien hebben we elkaar altijd gesteund om onze dromen waar te maken, groot te denken en vooral te genieten van onze journey. Onze liefde heeft ons sterker gemaakt en het heeft ons laten groeien als persoon.

Ons leven was niet altijd zoals het nu is… Ik ( Cynthia) moest door mijn chronische ziektes en depressie stoppen met de universiteit en werkte daarna part-time bij een zonnebank studio. Ik voelde me een slaaf van het systeem, zat diep in de schulden en had geen plezier in het leven. Ik wilde vrijheid! Ik besloot het roer om te gooien en mijn passie te gaan volgen. Dat was en is fitness, gezondheid en mindset. Toen ontstond mijn online business Gymjunkies.nl & Cynthiahouben.com. Ik nam ontslag bij mijn werk en ontmoette dezelfde week Dennis op een feestje.

Al snel na onze ontmoeting voelde Dennis ook dat er meer in het leven moest zijn. Hij was toen nog fulltime installatie monteur. Elke dag met tegenzin opstaan en naar je werk gaan is niet écht leven. Het voelde voor hem als een gevangenis. Hij besloot ook zijn passie te gaan vinden en startte uiteindelijk zijn bedrijf Shapevisions.nl . Hij maakt creatieve, visuele content voor bedrijven en samen delen we de passie om foto’s en video’s met een verhaal te creëren voor onze social media kanalen. We hebben onszelf alles aangeleerd en zijn het bewijs dat je niet perse voor alles een opleiding nodig hebt.

Vorig jaar ontstond er een nieuwe droom van ons samen. Het leek ons geweldig om een one-way ticket te boeken naar Azië! In complete vrijheid reizen, elke dag samen foto’s en video’s maken en dit dan samen met jullie delen. Het leven van je dromen leiden is geweldig, maar het is nog mooier als je andere mensen kunt inspireren om ook te doen waar zij gelukkig van worden. We willen je dan ook veel waarde meegeven op alle gebieden van het leven.

We willen je de mooiste plekjes op aarde laten zien, zodat je reisinspiratie krijgt voor je volgende vakantie. Of misschien heb je de middelen niet om te reizen maar wil je het wel? Dan willen we je helpen om je mindset te veranderen en te gaan geloven in jouw eigen kracht! Het kan ook zijn dat je helemaal niet wil reizen, maar wel andere dromen hebt. Alle dromen zijn waardevol! Groot of klein, het maakt niet uit. Wat jouw droom, doel of passie ook is wij zijn hier om jou te inspireren om jouw mooiste leven te leiden.

Kies altijd voor je eigen geluk! Hoe dat er ook uit mag zien. Er zijn genoeg mensen in je omgeving die er anders over denken, maar daar hoef je niet naar te luisteren. Durf te kiezen en durf te geloven. Ons leven voelt nu als één groot avontuur, onze eigen film… en we nemen jullie er graag in mee.

We are here to wake your dreams

We Are Here To Wake Your Dreams

Follow us on youtube

Follow us on Instagram

0
Countries
0+
Happy Customers
0+
Followers

Cynthia & Dennis

WAKE YOUR DREAMS

Cynthia Houben
Cynthia HoubenCEO & Founder of Gymjunkies.nl
Mijn naam is Cynthia Houben en ik woon in de mooie stad Breda in het zuiden van Nederland. In 2017 ben ik weggegaan bij mijn werk en besloot ik te kiezen voor mijn vrijheid! Inmiddels ben ik de eigenaresse van het lifestyle platform Gymjunkies.nl . Daarnaast ben ik lifestyle coach, blogger, vlogger en content creator. Ik heb veel interesses zoals o.a. reizen, content creëren, fitness, gezondheid, mindset en liefde voor het leven! Het is mijn missie om andere mensen hun eigen kracht te laten zien en ze te inspireren om de beste versie van zichzelf te worden.
Dennis Kruijswijk
Dennis KruijswijkCEO & Founder Shapevisions
Mijn naam is Dennis Kruijswijk, ik ben een freelance filmmaker / fotograaf en content creator. Ik woon in Wateringen, dat ligt naast Den Haag. Dit jaar ben ik gestopt als installatie monteur en besloot ik om voor mijn dromen te gaan. Ik vind het geweldig om het perfecte moment vast te leggen, om een verhaal te vertellen achter de foto of de video. Ieder moment van ons leven flitst aan ons voorbij en met mijn camera kan ik dat mooie moment voor eeuwig vastleggen. Ik wil mensen graag inspireren om ook voor hun dromen te gaan. Geen droom is te groot!