Ben je op zoek naar een goede camera? Vandaag gaan we drie camera tips met je delen. Uit ervaring weten wij dat deze goed zijn omdat we ze zelf hebben gehad of nog steeds gebruiken ūüėćūüď∑.

Voor ieder budget hebben wij een camera geselecteerd. Nummer één is de goedkoopste camera van de drie. De prijzen lopen dus op.

Nummer één: De Sony A5100

sony a5100 ervaring review

Sony A5100
Wil jij de overstap maken naar een mooie camera en wil je er niet teveel geld aan uitgeven? Dan is deze camera perfect voor jou! Het voordeel van deze camera is dat je de lenzen kan verwisselen. Dit is de camera waar wij ook mee begonnen zijn drie jaar geleden.

Nummer twee: de Canon G7X Mark ll

canon g7x mark 2 ervaring review

Canon G7X Mark ll
Dit is misschien wel √©√©n van de populairste camera’s die er is! Doordat deze camera een f stop van maar liefst¬†F1.8 heeft, kun je ervoor zorgen dat de achtergrond mooi wazig wordt, als je een persoon of object fotografeert. Daardoor springt de persoon of het object¬†echt uit de foto. Ook zijn de video kwaliteiten buitengewoon goed en is dit √©√©n van de beste vlogcamera’s.¬†Cynthia maakt¬†haar vlogs altijd met deze camera & wij gebruiken hem ook vaak voor Instagram foto’s.

Nummer drie: de Sony A6500 

sony a6500 review ervaring

Sony A6500
Dit is de camera die ik ( Dennis) gebruik¬†voor mijn¬†bedrijf¬†Shapevisions. Voor zowel fotografie als videografie. Deze camera is ideaal voor mensen die hem professioneel willen gebruiken, maar ook voor de hobby fotograaf of mensen die van reizen houden! Hij kan in 4K filmen en maakt foto’s van 24 megapixel. Hij is heel populair, omdat de body heel klein is, voor wat de camera in huis heeft. Daarom is dit de perfecte camera voor het reizen, omdat hij neemt weinig ruimte in beslag. Je moet hier zelf nog √©√©n lens of meerdere lenzen bij aanschaffen.

Schiet je mooie foto’s, maar vind je professioneel bewerken lastig?¬†

Dan kun je onze preset pakketten bestellen om jouw foto’s in slechts √©√©n klik te transformeren ūüėä! Meer informatie? Klik hier.¬†

“Find a job in the Netherlands with Jobsora”